Saturday, September 26, 2009

Adakah Ekonomi Malaysia Semakin Pulih ?


Kalau ditanya kepada peniaga, semua peniaga merungut...tapi tak pernah dengar pun pemilik pasaraya besar seperti GIANT, TESCO, CARFOUR dan berbagai lagi pasaraya besar yang ada merungut.....?? Apa sudah jadi pakar-pakar ekonomi Malaysia??

Pandangan Umum Tentang Politik Malaysia


1- Kerajaan BN Perlu menguruskan isu dalaman UMNO dan MIC secara jujur dan telus
2- UMNO di Terengganu perlu diperbetulkan dulu
3- Kembalikan wang royalti minyak kepada Kerajaan Negeri Kelantan
4- Selesaikan isu PKFZ dengan segera
5- Perbetulkan masalah rasuah yang lebih besar
6- Jangan memburukan pakatan rakyat secara keterlaluan
7- Perlu segera menyelesaikan masalah PERAK
8- Pemimpin UMNO tidak wajar campur tangan dalam politik kaum India
9- Jangan salah menggunakan Media
10-Jangan anggap rakyat boleh diperbodohkan
11-Perbetulkan segala kesilapan dengan meminta maaf
12-Pemimpin-pemimpin jangan terlampau cepat membuat respon
13-Lagi banyak bercakap dan berdengki, semakin nampak kebodohan
14-Lantik pemimpin yang berwibawa
15-Ingatlah rakyat sentiasa menilai anda samada BN atau Pakatan Rakyat

Nak Cari Kereta Peugeot 406 auto



Hai member-member ada sape2 yang korang kenal nak jual kereta peugeot 406 auto macam gambar kat atas . Aku dah cari kat mudah.my tapi nampak harga macam tak real je... Jadi kalau korang ada maklumat dengan harga yang munasabah imform lah kat aku.

Berlalu Sudah Ramadhan

Pejam celik, pejam celik dah seminggu kita beraya. Namun yang pasti ramailah kawan-kawan yang akan membuat rumah terbuka untuk meraikan kawan-kawan sepanjang bulan Syawal ini. Bagi aku, rumah aku setiasa terbuka dan tertutup. Jadi kalau kawan-kawan nak datang, datang saja lah.....Ada makanan aku jamu, Kalau tak ada, biskut pun kira o.k gak. Yang penting, ziarah menziarahi, tak gitu????
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!